Ontwerp woonhuis Zoetermeer door Studio DEEVIS | homify
Studio DEEVIS

Studio DEEVIS

Studio DEEVIS
Studio DEEVIS
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ontwerp woonhuis Zoetermeer

Modern ontwerp woonhuis Zoetermeer. Er is gekozen voor een moderne room divider in de vorm van een stalen kozijn. Modern gecombineerd met natuurlijke materialen.

Locatie
Zoetermeer
  • verbinding woonkamer/keuken dmv stalen kozijn:  Woonkamer door Studio DEEVIS

    verbinding woonkamer/keuken dmv stalen kozijn

  • kookeiland modern:  Keuken door Studio DEEVIS

    kookeiland modern

  • Ontwerp woonkamer/ eetkamer:  Woonkamer door Studio DEEVIS

    Ontwerp woonkamer/ eetkamer

  • stalen pui woonkamer eetkamer:  Slaapkamer door Studio DEEVIS

    stalen pui woonkamer eetkamer

Admin-Area