Splitsing dorpswoning Nederweert door De Nieuwe Context | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
De Nieuwe Context
De Nieuwe Context

De Nieuwe Context

De Nieuwe Context
De Nieuwe Context
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Splitsing dorpswoning Nederweert

Transformatie van een dorpswoning naar twee huurappartementen
Door de beperkte breedte van de bestaande woning hebben we gekozen om de dorpswoning horizontaal te splitsen. Hierdoor ontstaan twee huurappartementen met ieder een eigen identiteit: een loft-achtig appartement en een gelijkvloerse dorpswoning. We hebben het gevelaanzicht zoveel mogelijk in tact gehouden, omdat de woning beschermd dorpsgezicht is.

1-persoonsappartement

De eerste verdieping laat zich met haar oude houten spanten begrijpen als een ruimtelijk loft.

2-persoonsappartement

De begane grond voelt en functioneert als een hedendaagse dorpswoning.

Locatie
Nederweert
  • Loft :  Woonkamer door De Nieuwe Context, Modern Hout Hout

    Loft

    1-persoonsappartement

    Op de bovenverdieping is een 1-persoonsloft gesitueerd. De oorspronkelijke kapconstructie is behouden gebleven.

  • loft :  Serre door De Nieuwe Context, Modern Metaal

    loft

    1-persoonsappartement

    Om meer licht in het loft-appartement te krijgen is er een glazen serre toegevoegd die toegang beidt aan het dakterras.

  • Eetkamer met open keuken:  Eetkamer door De Nieuwe Context, Modern Hout Hout

    Eetkamer met open keuken

    2-persoonsappartement

    In het voorhuis is de eetkamer gesitueerd, de open keuken verbindt de eetkamer met de zitkamer in de achteraanbouw. De originele houten constructiebalken zijn behouden.

  • zitkamer:  Woonkamer door De Nieuwe Context, Modern IJzer / Staal

    zitkamer

    2-persoonsappartement

    De zitkamer is gelegen aan de patio, door de grote stalen tuindeuren komt veel natuurlijk licht binnen.

Admin-Area