Balieontwerp | SEIN door Joyce Bark | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Joyce Bark
Joyce Bark
Joyce Bark
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Balieontwerp | SEIN

Dit is het ontwerp voor de balie van het behandelhuis van SEIN, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Bij binnenkomst is er direct oogcontact met de baliemedewerker mogelijk. Dit voorste deel is rolstoeltoegankelijk en dus ook voor kinderen een geschikte hoogte. Deze vorm zorgt ervoor dat de balie geen obstakel in de ruimte is. Maar juist sturend werkt. De balie is opgebouwd uit verschillende onderdelen welke verbonden worden door de massief eiken ombouw wat tevens het blad van de balie vormt. De randen van deze ombouw worden mooi afgerond zodat er geen scherpe hoeken of randen bestaan. Deze doorlopende massief eiken lijn staat symbool voor het netwerk van zenuwcellen welke verbonden worden door de synapsen. Deze synapsen zie je heel licht weer terug op de verticale delen van de balie. Deze vlakken worden door middel van led verlichting van bovenaf aangelicht. De verlichting boven de balie is wederom een verwijzing naar het netwerk van zenuwcellen. Dit ontwerp heb ik gemaakt in de tijd dat ik bij Thereca werkzaam ben geweest.

 • Balie ontwerp | voorzijde: modern door Joyce Bark, Modern

  Balie ontwerp | voorzijde

  Dit is het ontwerp voor de balie van het behandelhuis van SEIN, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Bij binnenkomst is er direct oogcontact met de baliemedewerker mogelijk. Dit voorste deel is rolstoeltoegankelijk en dus ook voor kinderen een geschikte hoogte.

 • Balie ontwerp | achterzijde: modern door Joyce Bark, Modern

  Balie ontwerp | achterzijde

  De balie is opgebouwd uit verschillende onderdelen welke verbonden worden door de massief eiken ombouw wat tevens het blad van de balie vormt. De randen van deze ombouw worden mooi afgerond zodat er geen scherpe hoeken of randen bestaan. Deze doorlopende massief eiken lijn staat symbool voor het netwerk van zenuwcellen welke verbonden worden door de synapsen.

Admin-Area