Lumen Event Center | Eenheid brengen door Joyce Bark | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Joyce Bark
Joyce Bark
Joyce Bark
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Lumen Event Center | Eenheid brengen

De eenheid in het bestaande interieur van het Event Center van Hotel Lumen was ver te zoeken. Elke hoek zag er anders uit. Aan ons de opdracht om er meer een geheel van te maken en het aan te vullen met verrijdbare uitgifte elementen voor eten en drinken, tafels, scheidings- en zitelementen. Deze kunnen tijdens lezingen en grote feesten ingezet worden om sub-ruimtes te creëren en zo ook nog een bijdrage te leveren aan de akoestiek in de ruimte. Als basismateriaal heb ik voor OSB platen gekozen. Dit materiaal was al op grote oppervlakken in de ruimte toegepast. Aangezien de scheidingselementen ook rondom de rijen stoelen komen te staan heb ik de kleuren uit deze stoelen door middel van gekleurde tapijttegels terug laten komen. Door deze kleuren en materialen te gebruiken heb ik weer wat rust in de chaos gebracht. Tijdens mijn werk bij Thereca heb ik aan deze opdracht gewerkt. Fotografie: Peter Baas

Locatie
Zwolle
 • Overzicht lezing opstelling Industriële evenementenlocaties van Joyce Bark Industrieel

  Overzicht lezing opstelling

 • Verrijdbare statafels en scheidingswanden met zitelementen Industriële evenementenlocaties van Joyce Bark Industrieel

  Verrijdbare statafels en scheidingswanden met zitelementen

 • Scheidingselementen met zitelement Industriële evenementenlocaties van Joyce Bark Industrieel

  Scheidingselementen met zitelement

  Deze elementen kunnen tijdens lezingen en grote feesten ingezet worden om sub-ruimtes te creëren en zo ook nog een bijdrage te leveren aan de akoestiek in de ruimte. Als basismateriaal heb ik voor OSB platen gekozen. Dit materiaal was al op grote oppervlakken in de ruimte toegepast. Aangezien de scheidingselementen ook rondom de rijen stoelen komen te staan heb ik de kleuren uit deze stoelen door middel van gekleurde tapijttegels terug laten komen. Door deze kleuren en materialen te gebruiken heb ik weer wat rust in de chaos gebracht.

 • uitgiftebalie's en statafels Industriële evenementenlocaties van Joyce Bark Industrieel

  uitgiftebalie's en statafels

  Verrijdbare uitgifte elementen voor eten en drinken en statafels. Als basismateriaal heb ik voor OSB platen gekozen. Dit materiaal was al op grote oppervlakken in de ruimte toegepast.

Admin-Area