SAP bagel & juicebar door INTER/ALTER interior architects | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
INTER/ALTER interior architects
INTER/ALTER interior architects
INTER/ALTER interior archit...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

SAP bagel & juicebar

Onze ontbijtcultuur lijkt te veranderen. Steeds vaker laten we de cornflakes staan en kiezen we voor een ontbijt buiten de deur. Een snelle grab-and-go maaltijd tussen trein en bestemming versus langzaam wakker worden met het laatste nieuws, of lekker efficiënt als eerste zakelijke afspraak. Ik zie de ontbijters bijna dagelijks toenemen. ’s Ochtends eten buiten de deur lijkt langzaam te passen in onze dag-dagelijkse rituelen. Het is dan ook niet gek dat ondernemer Johnny Ma (ook bekend van restaurant Umami in Maastricht) kans zag voor zijn nieuwe horeca concept. Intussen is SAP bagel & juice bar een feit en heeft Wyck er een bijzondere ontbijt en lunchplek bij.

InterAlter interieurarchitecten mocht het interieur van deze nieuwe hotspot ontwerpen en kreeg daarin de nodige vrijheid en vertrouwen. Het ontwerp is gebaseerd op het idee van een versmarkt – waar een enorme hoeveelheid groente en fruit (ja, groente!) kleurrijk en fantasievol aan je wordt gepresenteerd middels een nieuw ontworpen wandmeubel. En net als op de de markt, is je display je voorraad. verser, en eerlijker bestaat niet. Alle benodigde ingrediënten zijn binnen handbereik in die veertien meter lange wand. En het werkt! Ik zie gasten letterlijk de gewenste groente en fruit aanwijzen, waarna ze vrolijk toekijken hoe hier langzaam vers sap uit geperst wordt – langzaam, want langzaam juicen, heb ik me laten vertellen, geeft de beste smaak.

Maastricht heeft er een toffe nieuwe ontbijt- en lunchplek bij – ga snel langs en laat ons weten wat je van ons ontwerp vindt via Instagram of Facebook. Je vindt SAP bagel & juice bar aan de stationstraat 8 op minder dan 1 minuut lopen vanaf het centraal station van Maastricht.

Locatie
Maastricht
  • SAP bagel & juicebar Moderne gastronomie van INTER/ALTER interior architects Modern

    SAP bagel & juicebar

  • SAP bagel & juicebar Moderne gastronomie van INTER/ALTER interior architects Modern

    SAP bagel & juicebar

  • SAP bagel & juicebar Moderne gastronomie van INTER/ALTER interior architects Modern

    SAP bagel & juicebar

Admin-Area