Renovatie kantoor 1920 door Margreet van der Hoeven Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Margreet van der Hoeven Architecten
Margreet van der Hoeven Architecten

Margreet van der Hoeven Arc…

Margreet van der Hoeven Architecten
Margreet van der Hoeven Arc...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Renovatie kantoor 1920

Het kantoorpand uit de jaren '20 is gerenoveerd met hedendaagse materialen, maar met respect voor de karakteristieke details. De gemeenschappelijke entree is opgeknapt en voorzien van nieuwe verlichting, een verouderd gedeelte van het kantoor is voorzien van nieuwe stoffering, een pantry en toilet. In een later stadium is de kantoorruimte op de zolderverdieping omgebouwd tot zelfstandig appartement.

Locatie
Amersfoort
  • Renovatie kantoor 1920:  Kantoor- & winkelruimten door Margreet van der Hoeven Architecten, Klassiek

    Renovatie kantoor 1920

  • Renovatie kantoor 1920:  Kantoor- & winkelruimten door Margreet van der Hoeven Architecten, Modern

    Renovatie kantoor 1920

  • Renovatie kantoor 1920:  Kantoor- & winkelruimten door Margreet van der Hoeven Architecten, Modern

    Renovatie kantoor 1920

Admin-Area