Villa Dautzenberg door Van der Schoot Architecten bv BNA | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Van der Schoot Architecten bv BNA
Van der Schoot Architecten bv BNA
Van der Schoot Architecten ...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa Dautzenberg

De bestaande woning betreft een jaren 60 patio bungalow met kenmerkende elementen.

De opdrachtgever is gevallen voor de sfeer van de woning, maar wil een woning die voldoet aan zijn comfort eisen. Er wordt gekeken wat bouwtechnisch het beste is en er worden diverse energieconcepten bestudeerd.

Dit resulteert in vernieuwbouw van de woning. De woning wordt geheel nieuw ontworpen met sfeerbepalende kenmerken weer in het project verwerkt. Er wordt gewerkt met dunne stalen kozijnen zowel binnen als buiten.

Oordeel welstandcommissie: “De commissie spreekt waardering uit voor de zorgvuldigheid waarmee dit plan wordt ontworpen, met behoud van de oorspronkelijke architectuurtypologie “

Afmetingen
34 × 5 × 14 m / 308 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Schijndel
Prijs
€0

Admin-Area