Y-yogurt door Spacific | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Spacific
Spacific
Spacific
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Y-yogurt

De pop-up winkel in Hoog Catharijne in Utrecht is de eerste winkel van Y-Yogurt. De verse yoghurt voor “on the go” wordt ter plekke getapt en opgemaakt. Dat maakt de werkruimte en de taps de belangrijkste onderdelen van deze winkel en er is bewust voor gekozen om deze zichtbaar in de middenzone te plaatsen. Een donkere houten basis met daarop het werkblad met vitrines en de taps uit de achterwand zorgen voor een compacte werkzone. Op de achterwand boven de taps is er de communicatie voor de verschillende yoghurt varianten. Naast de middenunit zijn de ondersteunende functies gepositioneerd en op de beide zijwanden wordt het merk gecommuniceerd.

Happy cows make happy Yogurt!

Locatie
Utrecht
  • Y-yogurt Moderne winkelruimten van Spacific Modern

    Y-yogurt

  • Y-yogurt Moderne winkelruimten van Spacific Modern

    Y-yogurt

  • Y-yogurt Moderne winkelruimten van Spacific Modern

    Y-yogurt

Admin-Area