TOON | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Spacific
Spacific
Spacific
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

TOON

TOON is een platform en label waar creatieven zich letterlijk kunnen tonen. Daarnaast worden er vintage meubels verkocht, dit allemaal in een gebouw met een zware industriële uitstraling.Er moest een aantal ondersteunende meubels en merkuitingen ontwikkeld worden.Door het kenmerkende label van TOON uit te vergroten wordt door de schaalvergroting het gebouw ook onderdeel van TOON. Het label staat overdag buiten als reclameboard en wordt ‘s avonds opgehesen als aandachttrekker voor de nachtelijk voorbijganger. Tevens is in deze labelvorm een multifunctionele tafel ontwikkeld, makkelijk te vergroten en verkleinen. De andere TOON objecten (balie, keukenobject en verlichtingarmaturen) zijn simpel en basic uitgevoerd als tegenhanger tegen de verder drukke wissellende inrichting.De felle kleuren groenblauw en oranje zorgen voor een duidelijke herkenbaarheid van TOON.

Locatie
Amsterdam
 • Entree Industriële winkelruimten van Spacific Industrieel

  Entree

 • Entree Industriële winkelruimten van Spacific Industrieel

  Entree

 • Programmawand Industriële winkelruimten van Spacific Industrieel

  Programmawand

 • Display Industriële winkelruimten van Spacific Industrieel

  Display

Admin-Area