HOME STAGING METAMORFOSE door CUBIQZ Clever Cardboard Creations | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
CUBIQZ Clever Cardboard Creations
CUBIQZ Clever Cardboard Creations
CUBIQZ Clever Cardboard Cre...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

HOME STAGING METAMORFOSE

  • Woning voor verkoopstyling van CUBIQZ Clever Cardboard Creations

    Woning voor verkoopstyling

    Op basis van de oorspronkelijke foto's zouden wij het huis nooit gekocht hebben. Dat zijn de woorden van de uiteindelijke koper die al eerder fotomateriaal van deze woning had gezien. De makelaar overtuigde de koper toch te gaan kijken nadat de verkoopstyliste met CUBIQZ kartonnen meubelen, de woning had ingericht.

  • Woning na verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen van CUBIQZ Clever Cardboard Creations

    Woning na verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen

    De kijkers waren aangenaam verrast door de inrichting en de mogelijkheden van de ruimtes en hebben toch besloten deze woning te kopen. Dat is de kracht van een goede samenwerking van de makelaar en verkoopstylist!

Admin-Area