Hoe maak ik een professioneel profiel aan? door homify help | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
homify help
homify help
homify help
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Hoe maak ik een professioneel profiel aan?

 • 1. Waar meld ik mij als Professional aan? van homify help

  1. Waar meld ik mij als Professional aan?

  Om als Professional bij homify ingeschreven te staan kunt u zich geheel kosteloos aanmelden. U komt bij de aanmeldingspagina door op de Startsite de categorie “Professionals” te kiezen en op de oranje gekleurde knop “Meld je aan als Professional” te klikken.

 • 2. Hoe meld ik me als Professional aan? van homify help

  2. Hoe meld ik me als Professional aan?

  Voer hier uw e-mail adres en een persoonlijk wachtwoord in dat een combinatie van cijfers en letters dient te bevatten. Nu alleen nog de Algemene Voorwaarden accepteren en u bent bij homify aangemeld!

 • 3. Welke informatie moet ik waar invullen? van homify help

  3. Welke informatie moet ik waar invullen?

  Alle met een asterisk aangemerkte velden zijn verplicht.

  1. Vul een persoonlijke gebruikersnaam in. In tegenstelling tot de bedrijfsnaam is de gebruikersnaam niet in uw profiel zichtbaar.

  2. Upload een goede profielfoto. De ideale afmetingen hiervoor zijn 272 x 272 pixels.

  3. Link hier direct naar uw website.

  4. Vul de juiste bedrijfsnaam in, die uw onderneming in één oogopslag representeert. Deze naam zal bovenaan uw profiel verschijnen.

  5. Kies uit het dropdownmenu de bedrijfscategorie die het beste bij uw onderneming past. Verdere categorieën kunt u in veld 8 invullen.

  6. Geef aan of uw diensten op privé of commerciële klanten zijn gericht of op allebei. Dit geeft potentiële klanten de mogelijkheid bij hun zoektocht op u opmerkzaam gemaakt te worden.

  7. Services/Diensten: Geef hier een uitvoerige en informatieve beschrijving van uw bedrijf. Dit dient als het uithangbord voor uw onderneming.

  8. Specialisatie/Servicegebied etc: Vul zoveel mogelijk van deze velden in zodat uw profiel zo zichtbaar mogelijk wordt. Dit zijn namelijk de steekwoorden waarmee potentiële klanten u kunnen vinden.

 • 4. Hoe kunnen potentiële klanten mij makkelijker vinden? van homify help

  4. Hoe kunnen potentiële klanten mij makkelijker vinden?

  1. Kies uw servicegebied uit en houd hierbij rekening met grote steden in dit gebied en het gebied rondom uw bestaande klantenbestand.

  2. Vul eventuele awards, prijzen en nominaties die u met uw diensten gewonnen heeft in.

  3. U kunt hier uw complete colofon in of link hier naar het colofon op uw website.

  4. Link hier, wanneer relevant, naar uw sociale media pagina's om meerdere communicatiemogelijkheden te bieden.

  5. Potentiële klanten kunnen het makkelijkst met u in contact treden als uw contactinformatie volledig ingevuld is. Nadat u alle informatie ingevuld heeft kunt u deze met een enkele klik op de groene button opslaan.

 • 5. Hoe maak ik mijn eerste project aan? van homify help

  5. Hoe maak ik mijn eerste project aan?

  U kunt uw eerste project aanmaken als u op de groene button bovenaan de pagina klikt, of op de groen gemarkeerde tekst in “maak een nieuw project aan en upload your pictures”.

 • 6. Hoe kan ik verdere projecten aanmaken? van homify help

  6. Hoe kan ik verdere projecten aanmaken?

  Om meer projecten aan te maken kiest u eerst in uw profiel de optie “Nieuw Project”. Let daarbij op dat de meest recent geladen projecten als eerste worden vertoond.

Admin-Area