Appartement Amsterdam Oud-Zuid | homify
Aangenaam Interieuradvies
Aangenaam Interieuradvies
Aangenaam Interieuradvies
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Appartement Amsterdam Oud-Zuid

De bewoners van dit appartement, op een prachtige locatie in Amsterdam Oud-Zuid, hadden een aantal wensen voor de inrichting.

De entree en de hal geven het appartement de uitstraling die bij de bewoners en de rest van het interieur past. Warm en zacht kleurgebruik met wittonen en beige voeren de boventoon.

Er is een babykamer gecreëerd, die rust uitstraalt en met neutraal kleurgebruik. Er is gekozen voor beigetinten en een elegant streepmotief op de wanden. Voor de vormgeving is gekozen voor modern met een knipoog naar retro.

De woonkamer en eetkamer zijn ingericht met sober kleurgebruik. Neutrale kleuren als wit en beige voeren de boventoon. De meubels en verlichting zijn van hoge kwaliteit en bieden veel comfort. Ook heeft kunst een mooie plek gekregen. Geen poespas, maar comfort en rust.

De master bedroom / slaapkamer heeft een rustige, sfeervolle en elegante uitstraling gekregen. Door sober kleurgebruik, het vergrijsde hout van acacia van de meubelstukken en de moderne vormgeving van de lampen. Tevens is er voldoende opbergruimte in slaapkamer aanwezig. Achter het kingsize bed is een zacht hoofdbord gekomen voorzien van een rijke stof.

Het toilet laat een gedurfde kleurcombinatie zien van bruine natuurstenen tegels en een prachtige petrol kleur op de wand. De ruimte is modern afgewerkt met een ronde wandspiegel en een klein plankje met blinde bevestiging voor gastendoekjes.

Aangenaam Interieuradvies, voor een aangenaam en verrassend interieurontwerp!

Locatie
Amsterdam

Admin-Area