Landelijke architectuur in Fleringen door Building Design Architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Building Design Architectuur
Building Design Architectuur
Building Design Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Landelijke architectuur in Fleringen

Deze onder landelijke architectuur gebouwde woning met inwoning staat in het buitengebied van Fleringen. De woning is opgetrokken uit hergebruikte stenen en dakpannen, geïmporteerd uit België . Voor het trasraam is het natuurproduct Bentheimer zandsteen gebruikt.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een indrukwekkend eikenhouten gebintwerk, wat een typisch kenmerk is van landelijke architectuur. De in het oog springende schoorsteen tussen de woonkamer en het overdekt terras herbergt twee open haarden.

Spreekt deze landelijke architectuur u aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

© 2015 – Building Design Architectuur

Admin-Area