Alex Janmaat Interieurs & Kunst

Alex Janmaat Interieurs & Kunst

Alex Janmaat Interieurs & Kunst
Alex Janmaat Interieurs & Kunst
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Koloniale villa in Curaçao

Alex Janmaat realiseerde in Curaçao een bijzondere inrichting van een koloniale villa. Hierbij heeft hij naast de bouwbegeleiding, ook de kleuren van de muren, vloer, gordijnen en complete inrichting geadviseerd.

De warmte van de zon, maar ook de koelte van de zee, bepalen de sfeer van het interieur van deze koloniale villa. De oceaangroen gekleurde muren van de woonkamer die overgaat in de veranda, zorgen voor koelte samen met de helderwitte kozijnen en hoge, schuine plafonds. Een salontafel van de door tropenzon gebleekt hout onderstreept de locatie van deze villa. Dat geldt ook voor de grote ronde eettafel die in het midden rust op een massief stuk boomstam compleet met ruwe schors. De kroonluchters met sierlijke ijzeren bogen herinneren aan het verre verleden, maar gaan niettemin moeiteloos samen met het strak gelijnde keukenmeubilair.

Admin-Area