Cubistic Stairs/ Kubistische trap Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Blok Meubel
Blok Meubel
Blok Meubel
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Cubistic Stairs/ Kubistische trap Amsterdam

The stairs are made of steel and sheet material. The stairs are multifunctional since the space under the stairs is furnished with hidden closets. The design is completed in such a way that it looks like a piece of art in the living room.

 • Cubistic Stairs/ Kubistische trap Amsterdam Industriële gangen, hallen & trappenhuizen van Blok Meubel Industrieel

  Cubistic Stairs/ Kubistische trap Amsterdam

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["IT"] scale

  Ontwikkeling en uitvoering van een bijzondere trap, dusdanig vormgegeven dat het bijna een (kunst)object vormt in het huis. De trap is gemaakt van simpel plaatmateriaal de leuning is van staal en heeft een kubistisch uiterlijk. De trap is multifunctioneel aangezien deze is v.v. verborgen kastruimte.

  Ontwerp: BLOKmeubel i.s.m. Scheltens & Abbenes

  Uitvoering: BLOKmeubel in 2012

Admin-Area