Collectie houten design wasbakken door Van Wijk Dutch Design | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Van Wijk Dutch Design
Van Wijk Dutch Design
Van Wijk Dutch Design
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Collectie houten design wasbakken

Al onze houten wasbakken zijn in standaard maten leverbaar, maar ook exclusieve op maat gemaakte wasbakken die passen bij uw bad- en/of slaapkamer, zijn mogelijk. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Uzelf of uw stylist/architect heeft de mogelijkheid om de bestaande ontwerpen aan te passen of een exclusief ontwerp voor u te creëren. Vervolgens zal onze programmeur het gekozen model programmeren, u krijgt dan gegarandeerd uw eigen unieke product.

Het hele bewerkingsproces van de houten wasbakken wordt via een gecontroleerd productiesysteem gemaakt:

-Gecontroleerde vochtigheid van het hout

-Gereguleerde vochtigheid in de productiehal

-Gecertificeerde lijmtechniek

-Gegarandeerde houtbescherming

-Optimaal onderhoudssysteem

De houten wasbakken van Van Wijk Dutch Design zijn 100% Nederlandse producten die in Amsterdam worden geproduceerd. De wasbak is zo ontworpen dat al het water naar het afvoerputje toestroomt, er blijft geen water achter. De houten wasbak wordt waterafstotend gemaakt en behandeld met een lak, olie of wax waardoor het hout prettig aanvoelt en de wasbak een warme uitstraling krijgt. De olie en wax zijn natuurproducten, zonder toegevoegde chemische oplosmiddelen. Uw houten wasbak is optimaal beschermd tegen normaal badkamervuil. Zelfs tandpasta en gootsteenontstopper hebben geen invloed op deze olie en wax. Door deze optimale bescherming nemen de houten wasbakken geen water op en zijn deze dan ook 100% waterafstotend. Levertijd van de standaardmaten houten wasbakken is ca. 3 tot 10 weken na opdracht.

 • Vincent van Gogh: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Vincent van Gogh

  Model uitgevoerd in: Europees Eiken

  Standaard maat: 800x480x120 MM (lxdxh)

  Aan de onderkant is het model Vincent van Gogh vlak, de ingefreesde bovenkant geeft de illusie vlak te zijn. Dit model is zo ontworpen dat al het water glooiend naar de afvoerput afloopt. Voor deze bak is een beige lijm gekozen, zodat de lijnen en tekeningen van het hout mooier en vloeiender in elkaar overgaan. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Frans Hals: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Frans Hals

  Model uitgevoerd in: Padouk

  Standaard maat: 700x440x120 MM (lxdxh)

  Model Frans Hals is een diep gefreesde cilindrische wastafel. Voor deze bak is er voor rode lijm gekozen zodat de afscheiding nauwelijks zichtbaar is. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Johan Vermeer: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Johan Vermeer

  Model uitgevoerd in: Hard Maple

  Standaard maat: 900x520x95 MM (lxdxh)

  Bij het model Johan Vermeer is de boven- en onderkant ovaalvormig uitgefreesd. Voor de verlijming is een witte lijm gekozen, door het type verlijming komen de natuurlijke tekeningen en vlammen goed naar voren. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Jacob van Ruysdael: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Jacob van Ruysdael

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["JP"] [Published] モダンスタイルのシンクで洗面所をクラスアップ

  Model uitgevoerd in: Iroko

  Standaard maat: 920x520x95 MM (lxdxh)

  Het model Jacob van Ruysdael is zo gefreesd dat het een natuurlijk glooiende kuil lijkt, getoond model is extra bijzonder omdat hij is vervaardigd uit één stuk hout. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Ferdinand Bol: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Ferdinand Bol

  Model uitgevoerd in: Jatoba

  Standaard maat: 1050x540x130 MM (lxdxh)

  Getoond model Ferdinand Bol is groot uitgevoerd en geschikt voor de ruime badkamer. Dit model is aan de boven- en onderkant gefreesd. Door het type verlijming en frezen vormt zich rondom het afvoerputje een cirkel. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Piet Mondriaan : modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Piet Mondriaan

  Model uitgevoerd in: Hard Maple

  Standaard maat: 450x450x110 MM (lxdxh)

  Bij model Piet Mondriaan lopen de frees-lijnen vanuit vier hoeken naar het midden toe af. De kopse kanten van het hout zijn onderling verdraaid zodat de tekening van het hout nergens hetzelfde is, dit type verlijming geeft het geheel een zeer speels karakter. Deze bak is bij uitstek geschikt om op een houten of een betonnen plaat te zetten. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Piet Mondriaan: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Piet Mondriaan

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Vijf moderne wastafels met uitstraling

  Model uitgevoerd in: Mahonie

  Standaard maat: 450x450x110 MM (lxdxh)

  Bij model Piet Mondriaan lopen de frees-lijnen vanuit vier hoeken naar het midden toe af. De kopse kanten van het hout zijn onderling verdraaid zodat de tekening van het hout nergens hetzelfde is, dit type verlijming geeft het geheel een zeer speels karakter. Deze bak is bij uitstek geschikt om op een houten of een betonnen plaat te zetten. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

 • Nicolaes Maes: modern door Van Wijk Dutch Design, Modern

  Nicolaes Maes

  Model uitgevoerd in: Wengé

  Standaard maat: 440x265x145 MM (lxdxh)

  Model Nicolaes Maes is speciaal ontworpen voor bij het toilet. De diepte van de bak is zo gemaakt dat er geen opspattend water over de rand kan komen, de bodem is vanuit vier hoeken aflopend naar het afvoerputje gefreesd zodat er geen water in kan blijven staan. De wastafel is vanuit de fabriek zo voorbehandeld dat deze klaar is voor gebruik.

Admin-Area