Villa Amsterdam Zuid | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
paul seuntjens architectuur en interieur
paul seuntjens architectuur en interieur
paul seuntjens architectuur...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid aan het Zuideramstelkannaal liggen een aantal vrijstaande woningen gebouwd in de jaren 50. Het oorspronkelijke woonhuis bleek te klein om te verbouwen en dus werd gekozen voor volledige nieuwbouw. Door de rooilijn drie meter te verplaatsen en de woning geheel te onderkelderen kon het maximale volume worden gerealiseerd. De kelderbak is 2,5 meter langer dan de plot van de plattegrond zodat er een verdiepte patio ontstond waardoor de ruimtes in de kelder van voldoende daglicht worden voorzien. De combinatie van stucwerk met houten gevelelementen geven de woning een Australische sfeer.

Admin-Area