QicQ | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Laura Weeber Architect
Laura Weeber Architect
Laura Weeber Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

QicQ

LWA ontwierp de eerste luxe fietswinkel voor QicQ in een van de monumentale panden van de Westergasfabriek in Amsterdam. QicQ is de eerste 100% concept store in Nederland van de Zwitserse kwaliteitsmerken Stromer en BMC: Naast high-end elektrische fietsen en topkwaliteit racefietsen verkoopt QicQ hier ook fiets kleding, helmen en schoenen. De uitdaging voor LWA was op al deze producten in de winkel te presenteren in een helder en overzichtelijk concept. De twee verdiepingen van de winkel worden ruimtelijk met elkaar verbonden door een wand bedekkende foto over beide verdiepingen. Als tegenwicht voor de bonte inventaris is het interieur overwegend wit, grijs en zwart met een accent in de vorm van een rode kast-balustrade, die een introductie vormt voor het dynamische assortiment aan racefietsen en racefietskleding op de entresol.

Laura Weeber i.s.m. Pim Bangert

  • QicQ Amsterdam Industriële winkelruimten van Laura Weeber Architect Industrieel

    QicQ Amsterdam

    Begane grond met Stromer electrische fietsen

  • Conceptstore Stromer en BMC Eclectische winkelruimten van Laura Weeber Architect Eclectisch

    Conceptstore Stromer en BMC

    Entresol met racefietsen

Admin-Area