NewLook Keukens Brasschaat België | homify
NewLook Brasschaat Keukens

NewLook Keukens Brasschaat België

NewLook Keukens staat voor een vakkundige totaalvormgeving van alle woonruimtes in uw leefomgeving. Van ontwerp tot uitvoering begeleiden onze ervaren interieurarchitecten uw project.

NewLook Keukens ontwerpt en adviseert in keukens, meubilair, kasten, verlichting, renovaties, etc. Onze vormgeving is stoer, eigentijds, tijdloos en altijd volledig toegespitst op uw wensen. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en natuurlijk de begeleiding van uw project voor en tijdens de werkzaamheden. Uw nieuwe keuken wordt ready-to-cook opgeleverd!

Wij bieden u een assortiment van superieure kwaliteitskeukens vanuit ons eigen atelier en het Duitse topmerk Warendorf. Verder bieden wij u kwaliteitsproducten met een functioneel design zoals Frezoli industriële verlichting, eigenzinnige interieur accessoires en ontwerpen van aangenaamXL en inbouwapparatuur van onder andere Gaggenau, Miele, Bora, Wave, Siemens, Novy, ATAG, AEG…

Onze interieurarchitecten staan voor de totale vormgeving van uw interieur. In onze Keukenstudio van 400 m2 nemen wij u graag mee in een brede matrix van elementen en afmetingen. Voor ieder individu, iedere ruimte en iedere behoefte bieden wij u een totaal oplossing. Voor alle zones in de keuken; koelen, opbergen, wassen, voorbereiden en uiteraard koken.

NewLook Keukens wordt gerund door een ervaren team van gedreven en enthousiaste ondernemers. Zij zijn reeds vele tientallen jaren actief binnen de keukenbranche en hebben gezamenlijk een ervaring van meer dan vijftig jaar in de keuken-en interieurvormgeving.

NewLook Keukenstudio heeft haar eigen authentieke stijl in de markt van keukenmeubilair door het creëren van kwaliteitsproducten met een functioneel design dat rekening houdt met de alsmaar veeleisendere eindgebruiker.

Kijk voor een impressie van onze showroom, gerealiseerde projecten en meer op www.newlookkeukens.be,

Contactgegevens: NewLook Keukenstudio, Bredabaan 360, 2930 Brasschaat +32(0)3 644 61 72

 • Eigen atelier Wood NewLook Brasschaat Keukens Landelijke keukens

  Eigen atelier Wood

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Keukens met een houten thema
  ["NL"] [Published] Tien keukens uitgevoerd in onvervalst walnoten hout

  Een praktische en warme keuken met een gezellige sfeer. Deze moderne, greeploze, houten keuken met zitgelegenheid aan het werkblad nodigt uit om aan te schuiven. De geruisloze en greeploze laden ontsluiten een overdaad aan ruimte.

 • Eigen atelier NewLook Brasschaat Keukens Moderne keukens

  Eigen atelier

  Deze tijdloze keuken nodigt uit om te gaan koken. Tijdens het ontwerp is gekozen voor een eigentijdse en speelse wandopstelling met schiereiland, met aan de beide zijden een ovenunit. De keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien en wat deze keuken nog bijzonderder maakt is dat er geen damkap boven de kookplaat is voorzien, maar dat deze is geïntegreerd in de BORA kookplaat. Hierdoor haalt u optimaal rendement uit uw afzuiging zonder warmte in uw woning te verliezen. De weggezogen lucht wordt afgevoerd via een afzuigsysteem welke naar buiten kan worden geleid of intern wordt gefilterd. Het werkblad is gemaakt van kras- en hittebestendig Dekton.

 • Eigen atelier Nordic white NewLook Brasschaat Keukens Moderne keukens

  Eigen atelier Nordic white

  Deze keuken is afkomstig uit ons eigen atelier. De mat witte opstelling met massief houten kastwerk is volledig greeploos dankzij het tip-on systeem. Door het nieuwe “knock-knock” systeem van Miele is ook de vaatwasser perfect geïntegreerd in deze greeploze keuken. De inductiekookplaat is voorzien van een Flexzone, dat wil zeggen dat u uw pan daar weg kunt zetten waar u wilt en deze enkel op die plaats verwarmt. Deze moderne en praktische keuken is comfortabel uitgerust en van alle gemakken voorzien.

 • Keukenstudio NewLook Brasschaat Keukens Inbouwkeukens

  Keukenstudio

  Een ontwerp in mat wit met composiet werkblad uit eigen atelier.

 • Muurtekening NewLook Brasschaat Keukens Moderne studeerkamer

  Muurtekening

  Logo Santos Keukens Spanje als muurdecoratie.

 • Etalage NewLook Keukenstudio Brasschaat NewLook Brasschaat Keukens Moderne keukens

  Etalage NewLook Keukenstudio Brasschaat

  De etalage van NewLook Keukenstudio aan de Bredabaan 360 te Brasschaat (BE) Een Santos keuken met kookeiland en op de achtergrond de WWOO buitenkeuken inclusief de Big Green Egg.

 • NewLook Keukens Brasschaat België NewLook Brasschaat Keukens Inbouwkeukens Aluminium / Zink Grijs

  NewLook Keukens Brasschaat België

Admin-Area