Duinvilla Wassenaar | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
VVKH Architecten
VVKH Architecten
VVKH Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Duinvilla Wassenaar

In de duinen van Wassenaar komt een bijzondere, eigentijdse villa. De bestaande hoogteverschillen zijn optimaal benut om op elk punt op de meest optimale manier van het uitzicht te kunnen genieten. Uitgansgpunt bij het ontwerp was uiteraard een uitermate energiezuinig ontwerp, energieleverend zelfs. Materialen zijn zoveel mogelijk naturel. Zo zijn vloeren en wanden binnen schoonwerk beton en is het dak voorzien van fraaie houten balken. De gevel is afgewerkt met zwart, verkoolde houten delen die het geheel een natuurlijke uitstraling geven.

  • Duinvilla Wassenaar Moderne huizen van VVKH Architecten Modern

    Duinvilla Wassenaar

Admin-Area