Perspective kitchen/ Doorkijk keuken door Blok Meubel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Blok Meubel
Blok Meubel
Blok Meubel
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Perspective kitchen/ Doorkijk keuken

This kitchen is spacious and innovative and is completely integrated in het house. The big massive counter top blends in the split-level floor behind it. The top cabinets form a partition between the kitchen and the staircase. The cabinets are made of MDF and painted white.

 • Perspective kitchen/ Doorkijk keuken Moderne keukens van Blok Meubel Modern

  Perspective kitchen/ Doorkijk keuken

  Uitvoering van een aparte ruimtelijke keuken die volledig geïntegreerd is in het huis. Het grote massief eiken werkblad loopt aan de achterzijde naadloos door in de split-level vloer daarachter, waardoor je een speels effect creëert. De kastjes boven de keuken zorgen voor een afscheiding tussen keuken en trapopgang en zijn gemaakt van MDF in kleur gespoten.

  Opdrachtgever: Particulier


  Ontwerp: Houben & van Mierlo architecten


  Uitvoering: BLOKmeubel | 2008

  Materiaal: MDF zijdeglans kleur | massief Eiken

  Locatie: Duiven

Admin-Area