Eye- catcher in Noord- Holland. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TrappenXL
TrappenXL
TrappenXL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Eye- catcher in Noord- Holland.

Een aantal jaren geleden hebben we in Noord Holland een vrij uniek project mogen realiseren. De klant wilde een open en transparante doorgang vanuit de living naar het terras. De uitdaging was om een bijzondere trap te realiseren die aan de ene kant als eye-catcher centraal in de ruimte kwam te staan en anderzijds deel zou uit maken van het totaal.

Locatie
Hoogeveen
  • Eye- catcher in Noord- Holland. Moderne exhibitieruimten van TrappenXL Modern Glas

    Eye- catcher in Noord- Holland.

    In samenwerking met een interieurarchitect werden de diverse componenten op elkaar afgestemd waarbij onder de trap een soort doos met praktische bergruimte werd gerealiseerd. Doordat wij samenwerken met een aantal vaste partners is het mogelijk om het totale project door ons te laten realiseren. Zo ook in dit project tussen Alkmaar en Haarlem waarbij alle onderdelen op elkaar waren afgestemd. Het transparante aan deze glazen trap werd gerealiseerd door toepassing van glazen traptreden. Hierdoor ontstond een maximale licht doorval vanuit het bovenliggende glazen dak.

Admin-Area