“Er gaat niets boven Groningen” is een mooie leus uit Noord-Nederland. door TrappenXL | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TrappenXL
TrappenXL
TrappenXL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

“Er gaat niets boven Groningen” is een mooie leus uit Noord-Nederland.

Toch hebben we al regelmatig mooie trappen boven Groningen geplaatst. Een mooi voorbeeld hiervan is een spiltrap die we een aantal jaren geleden in Delfzijl bij een echtpaar op leeftijd mochten plaatsen. In het verleden hadden we bij zijn dochter in de buurt van Appingedam al een rechte designtrap geplaatst. En zoals het vaker gaat, mond- op- mond reclame blijft de beste reclame. Vader en dochter reisden samen af naar Drenthe om de diverse mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Locatie
Hoogeveen
 • “Er gaat niets boven Groningen” is een mooie leus uit Noord-Nederland Moderne exhibitieruimten van TrappenXL Modern IJzer / Staal

  “Er gaat niets boven Groningen” is een mooie leus uit Noord-Nederland

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] De ideale traptrede

  Al vrij snel was de keuze gemaakt. Er moest een solide spiltrap komen met massief eikenhouten treden. Bij het in meten van de trap werd ik allerhartelijkst ontvangen en moest er eerst uitgebreid koffie worden gedronken met een heerlijke plak Groninger koek. Na plaatsing van de trap, wat voor de oude mensjes toch een hele onderneming was, kregen wij uitgebreide complimenten voor de trap. De nieuwe trap loopt veel prettiger dan de oude en ook is de trap stabiel terwijl er in de oude trap nogal wat beweging zat.

Admin-Area