Een mooie spiltrap in het Zeeuwse land door TrappenXL | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TrappenXL
TrappenXL
TrappenXL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Een mooie spiltrap in het Zeeuwse land

Een jaar of acht geleden hebben we een metalen spiltrap geplaatst voor een klant uit Nijmegen, die een recreatiewoning in Zeeland had.

Locatie
Hoogeveen
  • Een mooie spiltrap in het Zeeuwse land Moderne exhibitieruimten van TrappenXL Modern IJzer / Staal

    Een mooie spiltrap in het Zeeuwse land

    Onder de rook van Vlissingen en Middelburg in het pittoreske Oostkapelle hebben we destijds deze mooie draaitrap geplaatst. Recentelijk benaderde de klant ons weer met de vraag of we voor de veiligheid een extra balustrade langs het trapgat wilden plaatsten en of dit weer in dezelfde mooie kleur kon. Mooi dat klanten ook na een aantal jaren weer terug komen. Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart en binnenkort plaatsen we het nieuwe design hek langs het trapgat bij deze trap in Zuidwest-Nederland.

Admin-Area