rvs designtrap geplaatst in Overijssel. door TrappenXL | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TrappenXL
TrappenXL
TrappenXL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

rvs designtrap geplaatst in Overijssel.

Ongeveer een jaar geleden kwamen twee dames op een ochtend de showroom binnenstappen. Zij waren op zoek naar een mooie, op maat gemaakte rvs designtrap voor hun bestaande woning. De dames uit het Overijsselse Hengelo wisten goed wat ze wilden en hadden oog voor de details.

Locatie
Hoogeveen
 • rvs designtrap geplaatst in Overijssel. Moderne exhibitieruimten van TrappenXL Modern Metaal

  rvs designtrap geplaatst in Overijssel.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] De ideale traptrede

  Als trappenspecialist zag ik dit als een uitdaging mede omdat het ook binnen het gewenste budget moest worden uitgevoerd. Een aantal aspecten was voor hen van belang in het ontwerp van dezedesign trap: een minimalistische vormgeving in combinatie met rvs en donkere traptreden. Daarnaast moest de trap in het bestaande trapgat passen en bij voorkeur beter beloopbaar worden dan de oude, te vervangen trap. Mijn voorstel was om de rechte haakse vormgeving consequent door te voeren in de diverse traponderdelen, zoals bijvoorbeeld in de getrapte rvs buitenboom van de trap. Met als resultaat een prachtige trap die volledig aan de wensen van de klant voldeed.

Admin-Area