Een bijzonder trappenproject in de provincie Noord Brabant. door TrappenXL | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TrappenXL
TrappenXL
TrappenXL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Een bijzonder trappenproject in de provincie Noord Brabant.

Regelmatig zijn onze montageploegen te vinden in het mooie Brabant. Het land met de zachte G en de vriendelijke gemoedelijke volksaard. Dat de Brabanders houden van mooie trappen is mij in al die jaren wel duidelijk geworden. Eigenlijk zijn er diverse projecten in deze zuidelijke provincie die ik hier zou willen bespreken. Neem bijvoorbeeld het jonge stel uit Eindhoven dat in hun eerste woning in ieder geval een mooie trap geplaatst wilden hebben. Of de vrijgezel uit Tilburg die een oude trap volledig wilde restylen met moderne componenten. En het oudere echtpaar uit Den Bosch dat graag transparante kunststof treden in hun trap wilden omdat hij altijd met kunststoffen had gewerkt. Ook in de regio Breda hebben we al diverse prachtige designtrappen mogen plaatsen waaronder een semi zwevende trap in een onder architectuur gebouwde villa te Etten-Leur.

Locatie
Hoogeveen
  • Een bijzonder trappenproject in de provincie Noord Brabant. Klassieke exhibitieruimten van TrappenXL Klassiek Metaal

    Een bijzonder trappenproject in de provincie Noord Brabant.

    Het project in Noord Brabant wat mij nog duidelijk voor de geest staat was een mooie vrijstaande woning aan het water in Cuijk. De klanten hadden een afspraak gemaakt in onze showroom en wilden voor hun nieuwbouwwoning graag twee rvs spiltrappen, uitgevoerd met zwevende treden. Daarbij moesten de treden doorlopen in de hoeken maar volledig vrij van de wanden blijven. Op zich was dit voor ons geen nieuwe techniek maar de uitdaging was dat zij led-verlichting in de spil geïntegreerd wilden hebben. Na een aantal offertes van verschillende trapleveranciers een tweede bezoek aan onze showroom gaven ze aan dat met name het vertrouwen in ons bedrijf de doorslag had gegeven om de trappen bij ons te laten produceren. Recent ben ik nog bij hen wezen kijken omdat we bij de buren een paar nieuwe middenboomtrappen mochten leveren. Ze gaven aan nog steeds heel blij met de trappen te zijn en al vaak complimenten hierover te hebben ontvangen. Een half jaar geleden zijn andere klanten, uit Wijchen, bij hen wezen kijken naar de trappen. Dit gaf voor deze klanten de doorslag om ook twee vergelijkbare wenteltrappen bij ons aan te schaffen. Een betere reclame kun je je als trappenbedrijf niet wensen!

Admin-Area