Een mooie rvs spiltrap in het merengebied van Friesland. door TrappenXL | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TrappenXL
TrappenXL
TrappenXL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Een mooie rvs spiltrap in het merengebied van Friesland.

Als voorlopig laatste in deze serie blogs wil ik u iets vertellen over een project door ons uitgevoerd in de provincie Friesland. Maar ja, over welk project ga je iets vertellen, we hebben in Friesland de afgelopen jaren vele mooie trapprojecten mogen uitvoeren. Zowel op het platteland als in de steden. Bijvoorbeeld de trappen voor de verschillende nieuwbouwprojecten in Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen. Ondanks dat mijn roots in Friesland liggen ben ik de taal niet machtig. Het verstaan gaat nog redelijk maar het spreken lukt mij niet, op een paar bekende uitspraken na Het is over het algemeen prettig zaken doen met de Friezen, je weet wat je aan ze hebt. Meestal is het vrij snel duidelijk hoe ze het willen hebben en voor welke prijs. Daarnaast hebben de mensen uit Friesland oog voor design. Zo, nu heb ik ze wel genoeg geprezen Laat ik maar gauw een mooi project bepreken, door ons ca. vijf jaar geleden uitgevoerd in het merengebied in de buurt van Lemmer. In een mooie onder architectuur verbouwde woning moest een spiltrap komen als blikvanger in het midden van de woonkamer. Bij het eerste bezoek aan onze showroom viel de door ons zelf ontwikkelde spiltrap bij deze klanten direct in de smaak.

Locatie
Hoogeveen
  • Een mooie rvs spiltrap in het merengebied van Friesland. Moderne gastronomie van TrappenXL Modern IJzer / Staal

    Een mooie rvs spiltrap in het merengebied van Friesland.

    Door zijn opvallende ontwerp in combinatie met de niet zichtbare dragers is deze rvs spiltrap een hele populaire trap. Voor een volledige rvs trap is deze trap relatief goedkoop te leveren in vergelijking met andere roestvrijstalen trappen. Door toepassing van meelopende regels in de balustrade wordt de trapvorm versterkt.

    Na montage van de designtrap belde de klant ons op met de melding: “het prachtige eindresultaat komt exact overeen met onze wens” (vrij vertaald uit het Fries).

Admin-Area