Klingkenberg door Frank Loor Architect | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Frank Loor Architect
Frank Loor Architect
Frank Loor Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Klingkenberg

Deze monumentale boerderij in het buitengebied van Nijkerk verkeerde in zeer slechte staat toen de opdrachtgever mij benaderde met het verzoek een plannetje te maken voor een interne verbouwing. Na een eerste inventarisatie was duidelijk dat een simpele verbouwing hier niet aan de orde was. Na lang overleg met de opdrachtgever en de gemeente is uiteindelijk toestemming verkregen om de gehele boerderij te herbouwen met behoud van de monumentale voorgevel.

Het resultaat is een moderne woning met het uiterlijk van een traditionele boerderij. Het grootste deel van de woning is onderkelderd. Het moderne verwarmings- en ventilatiesysteem maakt slechts minimaal gebruik van fossiele brandstoffen. Met de herbouw van de boerderij en de restauratie van een aantal bijgebouwen is dit historische ensemble van een zekere ondergang gered. Het maakt tegenwoordig deel uit van een landgoed van 22 ha.

Admin-Area