Herenhuis in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Remy Meijers Interieurarchitectuur
Remy Meijers Interieurarchitectuur
Remy Meijers Interieurarchi...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Herenhuis in Den Haag

De Franse eigenaren van dit herenhuis in de periferie van het Haagse stadscentrum laten zich graag omgeven door licht. Dat gegeven was dan ook een belangrijk uitgangspunt bij de ingrijpende renovatie van het ruim honderd jaar oude pand. De oorspronkelijke indeling van het drie verdiepingen tellende pand diende daarbij als uitgangspunt.

Op de begane grond is de kamer en suite behouden gebleven en is het oorspronkelijke ornamentenplafond hersteld. De keuken is bij de woonkamer getrokken waardoor de ruimte een open karakter heeft gekregen. Zowel op de begane grond als op de verdiepingen is gekozen voor een witte basis die het ruimtelijk effect versterkt. Op de verdiepingen bevinden zich vijf slaapkamers, een speelkamer en twee badkamers. Het herenhuis herbergt een gezin met kinderen.

Admin-Area