BERG Talent trampoline door BERG Toys B.V. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
BERG Toys B.V.
BERG Toys B.V.
BERG Toys B.V.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

BERG Talent trampoline

De BERG Talent serie is een echte BERG trampoline, speciaal ontworpen voor de kleinere tuin. De trampoline is verkrijgbaar in de diameters 180 cm, 240 cm en 300 cm. Daarnaast is er zowel een normale als InGround variant verkrijgbaar.

Specificaties: De BERG Talent is uitgerust met GoldSpring Talent veren om heerlijk te springen. De beschermrand is gemaakt van weerbestendig PVC (0,35 mm). Ook de onderkant van de beschermrand is van PVC. Het frame is door de speciale zinkbehandeling roestbestendig. De klemmen voor het Safety Net zijn gemaakt van metaal voor een stevige verbinding tussen het net en de trampoline.

Wil je meer zien van de BERG Talent serie? Bekijk de video dan hier!

 • BERG Talent 180/240/300 + Safety Net Comfort Landelijke tuinen van BERG Toys B.V. Landelijk Kunststof

  BERG Talent 180/240/300 + Safety Net Comfort

  De BERG Talent + Safety Net Comfort is speciaal ontworpen voor de kleinere tuin. Een betaalbare trampoline met de vertrouwde BERG kwaliteit en die alle strenge producttesten glansrijk heeft doorstaan. De zes poten zorgen voor extra stevigheid en het bijgeleverde safety net maakt het trampoline springen extra veilig. Maak de leukste sprongen op jouw eigen BERG Talent trampoline!

  Verkrijgbaar in de diameters 180, 240 en 300 cm.

 • BERG InGround Talent 180/240/300 + Safety Net Comfort Landelijke tuinen van BERG Toys B.V. Landelijk Kunststof

  BERG InGround Talent 180/240/300 + Safety Net Comfort

  Heb je minder ruimte in je tuin, dan is deze – zeer gunstig geprijsde – BERG Talent met bijpassend Safety Net een ware aanrader. De BERG Talent trampoline is van de vertrouwde BERG kwaliteit en met zijn 20 cm hoge instap veilig en laag bij de grond. De bijgeleverde haringen zorgen voor een stevige verankering in de grond. Vrolijk je tuin op met deze leuke trampoline.


  Verkrijgbaar in de diameters 180, 240 en 300 cm.

 • BERG InGround Talent 180/240/300 (Sports Series) Landelijke tuinen van BERG Toys B.V. Landelijk Kunststof

  BERG InGround Talent 180/240/300 (Sports Series)

  Op de BERG InGround Talent kan je urenlang sporten en werken aan je conditie. Je graaft de tramoline in je tuin in, waardoor je dicht bij de grond bent. Extra veilig dus voor jouw dagelijkse work-out.

  Beschikbaar in de volgende diameters (in cm): 180, 240 en 300 cm.

Admin-Area