Ibiza Style | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kabaz
Kabaz
Kabaz
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ibiza Style

Het treurigste huis van Ibiza transforneerde op de tekentafels van Kabaz in een mooie zwaan. Villa Can Baba biedt nu alle sfeer en luxe die kenmerkend is voor 'hip and happening'Ibiza. De villa ligt op een heuvel in Benimussa en kijkt uit over het fraaie achterland van San Antoni de Portmany aan de westkant van het eiland. Het was een verwaarloosde oude bunker. Samen met de bewoners heeft Kabaz het huis volledig gestript, opnieuw ingdeeld, gerenoveerd en ingericht in de eclectische Ibicencostijl van het eiland: natuurlijk en rustgevend.

Admin-Area