Boswinkel Amsterdamse bos door MennOntwerpt | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
MennOntwerpt
MennOntwerpt

MennOntwerpt

MennOntwerpt
MennOntwerpt
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Boswinkel Amsterdamse bos

De Boswinkel is het bezoekerscentrum van het Amsterdamse Bos. Je kunt hier terecht voor informatie, plattegronden, wandelroutes, maar ook voor natuurboeken, biologische bloemenhoning, frisbees en allerlei souvenirs. Het bezoekerscentrum is ontworpen door de Friese architect en beeldend kunstenaar Gunnar Daan. Het gebouw heeft de vorm van een kegel zonder top, geplaatst op een ovaal grondvlak. Hierdoor kreeg het de roepnaam ´De Molshoop´.

Locatie
Amsterdam
  • Boswinkel:  Winkelruimten door MennOntwerpt, Modern

    Boswinkel

  • Boswinkel:  Winkelruimten door MennOntwerpt, Modern

    Boswinkel

  • Boswinkel:  Winkelruimten door MennOntwerpt, Modern

    Boswinkel

  • Boswinkel:  Winkelruimten door MennOntwerpt, Modern

    Boswinkel

  • Boswinkel:  Winkelruimten door MennOntwerpt, Modern

    Boswinkel

  • Boswinkel:  Winkelruimten door MennOntwerpt, Modern

    Boswinkel

Admin-Area