Zeven hoog ontspannen in Ibiza stijl door Studio REDD exclusieve tuinen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio REDD exclusieve tuinen
Studio REDD exclusieve tuinen
Studio REDD exclusieve tuinen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Zeven hoog ontspannen in Ibiza stijl

De skyline van Tilburg, lang zo gek nog niet.

Wellness midden in de stad, kan dat eigenlijk nog wel? Een vraag die Studio REDD als uitdaging is gaan zien binnen dit project. Het dakterras waar we over spreken is gelegen aan de rand van het Tilburgse centrum, op zeven hoog. Het penthouse waar het dakterras toe behoort heeft een luxe en relaxte uitstraling hetgeen Studio REDD als basis zag voor het ontwerp van het dakterras. Zo konden interieur en exterieur met elkaar worden verbonden. Maar hoe pak je dat conceptueel aan?

Ibiza Feeling

Ibiza kent verschillende gezichten. In het Noorden van Ibiza zie je bijvoorbeeld dat de luxe en natuur hand in hand gaan, zonder elkaar te bijten. Dat gaf Studio REDD inspiratie voor de invulling van het dakterras. Een keuze voor de combinatie van onder andere naaldbomen, siergras en een prachtig schaduwdoek zorgt voor een besloten sfeer. Op momenten dat het wat kouder wordt zorgen de bomen voor beschutting en de buitenhaard voor de warmte. De late uurtjes in de loungehoek kunnen op deze manier ook worden benut.

Wellness

De aanwezigheid van wellness mag niet ontbreken wanneer we spreken over het Ibiza gevoel. Het terras is dan ook voorzien van een jacuzzi. Ook voor de innerlijke mens is gezorgd middels de plaatsing van een buitenkeuken. Kortom, alle voorzieningen om maximaal te relaxen. Men heeft slechts een aantal dagen vakantie per jaar, maar zo'n dakterras maakt de thuiskomst toch wat minder pijnlijk.

Admin-Area