Verbouwing woonhuis Nootdorp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architect2GO
Architect2GO
Architect2GO
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing woonhuis Nootdorp

Uitbreiding met woonkeuken en veranda
De opdrachtgever had als wens om een ruime leefkeuken met veranda op een minder intensief gebruikt deel (oriëntatie noord) van de tuin te realiseren. De uitbreiding moest na voltooiing één geheel met het bestaande huis vormen. De detaillering van de bestaande dak- en gootlijn zijn doorgetrokken in de nieuwbouw. Om voldoende plafondhoogte mogelijk te maken liggen keuken en veranda 20cm lager. Dit geeft een duidelijke markering van de plekken en versterkt de ruimtelijkheid. De pui met openslaande deuren komt uit op veranda. Door de oriëntatie op het westen is de keuken ondanks het overdekte terras heel licht. De lichtkoepels dragen hier ook enorm aan bij.

Het oorspronkelijke interieur was sterkt orthogonaal georiënteerd. In de nieuwe situatie zijn de ruimtes diagonaal met elkaar verbonden. Dit geeft een sterk gevoel van ruimtelijkheid, zowel binnen als buiten. Vanuit de keuken is zowel de woonkamer als het overdekte terras met tuin zichtbaar. Hoewel de tuin 30m2 kleiner is geworden lijkt deze nu veel groter.

Het overdekte terras heeft een buitenhaard waardoor deze plek in het vroege voor- en late najaar al kan worden gebruikt. De hout gestookte haard is tevens een BBQ, die het mogelijk maakt om eerlijke en smaakvolle gerechten te maken. Door het gebruik van terrasheaters een heerlijk plek om na te tafelen.

Afmetingen
8.4 × 3 × 7.4 m / 45 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Nootdorp
Prijs
€80.000

Admin-Area