Polikliniek GGZ Drenthe door AP-Interieurarchitect | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
AP-Interieurarchitect
AP-Interieurarchitect

AP-Interieurarchitect

AP-Interieurarchitect
AP-Interieurarchitect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Polikliniek GGZ Drenthe

Renovatie polikliniek.

Afmetingen
1500 m² (Oppervlakte)
Locatie
Assen
  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

  • Polikliniek GGZ Drenthe:  Gezondheidscentra door AP-Interieurarchitect, Modern

    Polikliniek GGZ Drenthe

Admin-Area