Beursstand | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
INZIGHT architecture
INZIGHT architecture
INZIGHT architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Beursstand

In opdracht van EnSafe heeft INZIGHT een beusstand ontworpen. Uitgangspunten voor het ontwerpen van de stand zijn; duurzaamheid, flexibiliteit, inzetbaar voor meerdere beurzen en de identiteit van zowel ENSAFE als hun nieuwe productlijn MARQ moesten hierin naar voren komen.

Het ontwerp bestaat uit een hospitality deel waar omheen dakvlakken gerangschikt zijn. De maximale standoppervlakte is 200 m2, maar de stand kan, afhankelijk van de oppervlakte op de beurs, eenvoudig aangepast worden. Afgezien van de dakafwerkingen, is de hele stand herbruikbaar en staat tussentijds opgeslagen bij ENSAFE. Een duurzaam principe wat sterk afwijkt van de huidige standbouwcultuur (welke sterk op tijdelijkheid gebaseerd is). Daar waar het hospitality deel ENSAFE vertegenwoordigd zijn de dakvlakken het domein van MARQ. De hele stand is eigenlijk een grote puzzel en alle vloerdelen passen precies in elkaar. Net als de ‘blokken’ die samen de dakvlakken vormen. De bar in de stand bestaat uit drie delen en de kastenwand is opgebouwd uit panelen. Door een stand te ontwerpen die duurzaam is in tijd en gebruik is kon er ook meer aandacht aan materialisatie besteed worden. Hierdoor is de afwerking veel hoogwaardiger dan gemiddelde stands, wat duidelijk te zien is in de uitstraling. De stand is voor het eerst gepresenteerd tijdens de bouwbeurs 2013

Afmetingen
200 m² (Oppervlakte)
Locatie
Utrecht
 • Beursstand EnSafe bouwbeurs 2013 Moderne exhibitieruimten van INZIGHT architecture Modern

  Beursstand EnSafe bouwbeurs 2013

  Zicht op het centrale volume van de stand. Dit is het hospitality deel waar alle partners van het bedrijf klanten en opdrachtgevers kunnen ontvangen. Om het hospitality deel liggen vier dakvlakken van verschillende hoogtes waar de producten in hun context te vinden zijn.

 • Beursstand EnSafe bouwbeurs 2013 Moderne evenementenlocaties van INZIGHT architecture Modern

  Beursstand EnSafe bouwbeurs 2013

  Zicht vanaf de andere zijde van de stand. De stand is zo ontworpen dat hij volledig demontabel is en hergebruikt kan worden.

 • Beursstand EnSafe bouwbeurs 2013 Moderne congrescentra van INZIGHT architecture Modern

  Beursstand EnSafe bouwbeurs 2013

  Zicht op 1 van de dakvlakken van de stand, waarop het type dak en de daarbij passende (dak)veiligheidsproducten van de productlijn MARQ te zien zijn.

Admin-Area