Tripple office | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
INZIGHT architecture
INZIGHT architecture
INZIGHT architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Tripple office

In een bestaand pand aan de Steenoven in Eindhoven zullen drie bedrijven zich gaan vestigen. De opgave was ieder bedrijf een duidelijke plek in het gebouw te geven en te bedenken hoe bezoekers en klanten de bedrijven konden vinden. Samen met de opdrachtgever is de identiteit van ieder bedrijf bloot gelegd en gevangen in kernwoorden. Deze zijn vertaald in een interieur visie.

Uitgangspunt voor het ontwerp was hergebruik van zoveel mogelijk materiaal uit de bestaande kantoren. Er was recentelijk nog geïnvesteerd in o.a. nieuw meubilair. Maar ook interieur onderdelen in het bestaande kantoor waren nog vrij jong. Zonde dus om zomaar weg te doen. En ook niet passend bij het karakter van de bedrijven. Het thema duurzaamheid is daarom ook centraal komen te staan in de ontwerp. Niet alleen is veel hergebruikt uit het bestaande pand, ook is er veel gedaan om energiegebruik te beperken, is goed gekeken naar nieuw materiaalgebruik en naar efficiëntie en ruimtegebruik.

AMENDEX is een volwassen bedrijf dat degelijkheid, betrouwbaarheid maar ook innovativiteit uit wilde stralen. Met een knipoog is gereageerd op één van de huisstijlkleuren, een paars-toon. Op basis van het bestaande meubilair is een kleur- en materiaalpalet samengesteld.

ENSAFE is het jongste bedrijf. Het is een jong bedrijf maar met veel ervaring. Kernwoorden waren: dynamisch, jonge hond, verfrissend, eigenwijs en onderscheidend. Er is gekozen voor een gewaagd interieur waarbij de ruimte eigenlijk geheel wit is gehouden met een fel blauw tapijt. Grijs en zilver-tonen vullen het beeld aan.

MARQ is de nieuwe productlijn van EnSafe. Een innovatief, onderscheidend product voor dakveiligheid. Innovatie, techniek, rauw, buiten, stoer en eigen waren enkele van de kernwoorden. Dit is vertaald in een ontwerp waarin de materialen die men buiten tegen komt centraal staan. De Marq showroom is gevestigd op de 1e verdieping. Door de verlaagde plafonds was deze ruimte vrij laag. Om het industriële karakter te ondersteunen zijn de systeemplafonds verwijderd en is het plafond met de installaties zwart gespoten. In banen is gewerkt met materialen van buiten als hout, beton, baksteen, bitumen, staal en groen. De productdisplay’s sluiten aan op deze banen.

Afmetingen
600 m² (Oppervlakte)
Locatie
Eindhoven
 • Open werkruimte kantoor Amendex Moderne kantoorgebouwen van INZIGHT architecture Modern

  Open werkruimte kantoor Amendex

  Zicht vanuit entree op de open werkruimte van het kantoor van Amendex. Links en achter in beeld zijn de afsluitbare, individuele kantoren te zien. De bureaus, systeemwanden en spots in het plafond zijn hergebruikt uit de eerdere kantoorlocatie.

 • Directiekantoor Amendex Moderne kantoorgebouwen van INZIGHT architecture Modern

  Directiekantoor Amendex

  Zicht op het directiekantoor van Amendex, met naast de werkplek ook een losse zit.

 • Showroom kantoor MARQ Moderne kantoor- & winkelruimten van INZIGHT architecture Modern

  Showroom kantoor MARQ

  De showroom van MARQ refereert in materialisatie aan de buitenlocaties waar de producten geplaatst kunnen worden. Het zijn industriële materialen als beton, baksteen, bitumen, staal, etc. Er is gekozen voor een verdeling in banen. Iedere baan vertegenwoordigd een eigen lijn of product. Centraal in de ruimte is plaats voor trainingen voor installateurs van de producten. Wederom heeft hergebruik centraal gestaan, zo zijn bijvoorbeeld de bouwbeurs elementen hergebruikt, maar is er ook gekozen voor refurbished meubilair.

 • Kantoorruimte EnSafe Moderne kantoorgebouwen van INZIGHT architecture Modern

  Kantoorruimte EnSafe

  EnSafe heeft een eigen kantoorruimte, gekoppeld aan de showroom van MARQ. De uitstraling is totaal anders dan die van Amendex of MARQ. Jong, fris, innovatief en vertrouwen waren hier de sleutelwoorden.

 • Entree showroom Moderne kantoor- & winkelruimten van INZIGHT architecture Modern

  Entree showroom

  De entree tot de showroom van MARQ waarbij een enorme print van één van de producten op de wand is geplaatst. Achter deze wand liggen de kantoren van EnSafe.

Admin-Area