Verbouw woning te Hellendoorn door 01 Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
01 Architecten
01 Architecten
01 Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouw woning te Hellendoorn

De door de opdrachtgever aangekochte woning was erg verwaarloosd. Er is vervolgens rigoureus gekozen voor een vernieuwing van de woning. De kozijnen zijn vernieuwd, de gevel is wit geschilderd, de gevelinvulling is gewijzigd en heeft een eigentijdse invulling gekregen en de kap is in zijn geheel vernieuwd. Aan de rechter zijde is de bestaande aanbouw gewijzigd in een eigentijds vormgegeven kantoor.

Dennis Kemper van 01 Architecten ontwierp deze woning. Destijds werkte hij nog bij EVE architecten. Inmiddels heeft hij een zelfstandig bureau (01 Architecten uit Nijverdal) wat gespecialiseerd is in vrijstaande woningen.

Admin-Area