Diamond Cup door Winter Ceramics | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Winter Ceramics
Winter Ceramics
Winter Ceramics
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Diamond Cup

De inspiratie voor deze tassen komt van de gepolijste diamant-vorm. Diamanten staan symbool voor luxe, onze hang naar een glamoureuze levensstijl. We willen ons allemaal uniek voelen.

Ze zijn vervaardigd uit bone china porselein. Een materiaal dat in historische zin als uniek en edel beschouwd werd. De porseleinkamers uit de 18de eeuw getuigen hiervan. Ze waren bedoelt om uiting te geven aan de rijkdom en status van de eigenaar.

Dit kopje is volledig met de hand vervaardigd in een heel erg beperkte oplage om het gevoel van uniciteit te versterken.

Geniet van je kopje koffie of thee als een echte prins of prinses. Transformeer je dagelijkse ritueel in een speciaal moment.

Locatie
Kruibeke
  • Diamond Cup van Winter Ceramics Klassiek

    Diamond Cup

  • Diamond Cup van Winter Ceramics Klassiek

    Diamond Cup

  • Diamond Cup van Winter Ceramics Klassiek

    Diamond Cup

Admin-Area