HHNK door Rudy Uytenhaak Architectenbureau | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Rudy Uytenhaak Architectenbureau
Rudy Uytenhaak Architectenbureau
Rudy Uytenhaak Architectenb...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

HHNK

Het centrale kantoor van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in Heerhugowaard is een herkenbaar en transparant openbaar bestuursgebouw. Het gebouw ligt aan een belangrijke route naar het centrum van Heerhugowaard, dicht bij het station. De publieke hoofdentree ligt met een groot gebaar aan ‘de stadspromenade’. De aan de noordkant gelegen voorhof vangt direct zonlicht door het klassieke thema van de ‘portico’, die in dit gebouw wordt gevormd door de glazen vleugel van de bovenbouw boven een waterplein. Op deze manier wordt een in het licht badende ontvangst gevormd, royaal en gastvrij. In een ambiance van water, natuur en infrastructuur verwijst de entree naar het arbeidsveld van deze overheidsinstelling. In de kantoorvleugels zijn de principes van het Nieuwe werken volledig doorgevoerd. Open werkplekken zijn daarbij van de gang gescheiden door een meer gesloten zone met concentratie- en overlegplekken. Het hoge ambitieniveau op het gebied van duurzaamheid loopt als een rode draad door het ontwerp in zowel techniek als materiaal, met een extra accent op water. Voor dit onderdeel werd een GPR-score van 9,2 behaald.

Locatie
Heerhugowaard
 • HHNK van Rudy Uytenhaak Architectenbureau

  HHNK

 • HHNK van Rudy Uytenhaak Architectenbureau

  HHNK

 • HHNK van Rudy Uytenhaak Architectenbureau

  HHNK

 • HHNK van Rudy Uytenhaak Architectenbureau

  HHNK

 • HHNK van Rudy Uytenhaak Architectenbureau

  HHNK

Admin-Area