STOER & NATUURLIJK door Factor-W interieurontwerp | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Factor-W interieurontwerp
Factor-W interieurontwerp

Factor-W interieurontwerp

Factor-W interieurontwerp
Factor-W interieurontwerp
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

STOER & NATUURLIJK

Voor een jong gezin wonende in een geschakeld hoekhuis hebben wij een interieurplan mogen ontwerpen voor de woonkamer/keuken. Het gezin heeft na lang wikken en wegen besloten om in het huis te blijven wonen waar ze als pasgetrouwd stel waren ingetrokken. Een grote wens van de bewoners was om dan wél de gehele benedenverdieping een nieuwe look en inrichting te gaan geven. Om deze grootscheepse verandering in goede banen te leiden en om teleurstellingen en miskopen te voorkomen hebben zij studio de WOON FACTOR ingeschakeld. Tijdens het intakegesprek werd duidelijk wat de specifieke woonwensen waren en in welke stijl/sfeer de metamorfose uitgevoerd moest worden. Samen met de bewoners hebben wij een Programma Van Eisen opgesteld.

DE WOONWENSEN OP EEN RIJTJE:

* nieuwe keuken (het liefst met een geheel nieuwe indeling)

* nieuwe vloer (door gelegd in de keuken en aangrenzende serre)

* vloerverwarming (waardoor de convectorput in de serre verdween)

* haard

* glad gestuukte wanden

* warme sfeer

* goede verlichting (lichtplan)

* nieuwe meubels en armaturen

* mooie accessoireseen

* prettige en efficiënte indeling

Nadat wij samen met de bewoners het MOODBOARD hadden samengesteld, die als onze leidraad voor het interieurontwerp fungeerde, konden wij beginnen met het ontwerpen van een interieurplan. Het interieur moest een weerspiegeling worden van de bewoners en dus aansluiten op hun leefwijze, gezinssituatie en smaak. De KEYWORDS die wij uit het moodboard en het intakegesprek hadden gefilterd zijn: STOER / ZACHT / WARM / ROND / MODERN / NATUURLIJK

Het was een veelomvattend project waarin wij stapsgewijs te werk zijn gegaan en waar wij de bewoners zo veel mogelijk bij hebben betrokken. Zo ontstond er een uniek ontwerp wat naadloos aansluit op de woning en de bewoners.

Hieronder een aantal foto's van het resultaat. Wil je ook graag de oude situatie en ons interieurplan bekijken? Ga dan naar onze website!

  • STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Factor-W interieurontwerp,

    STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd

    Tijdens het maken van het indelingsplan is er in overleg met de bewoners besloten om één van de ramen in de woonkamer dicht te maken. Hierdoor ontstonden er veel meer mogelijkheden. De haardpartij met het door studio de WOON FACTOR ontworpen meubel is op de plaats gekomen waar voorheen het raam zat. Daardoor is de zithoek veel ruimer geworden van opstelling en heeft het een meer open karakter gekregen zonder dat het inboet aan gezelligheid of sfeer.

    Voor het ontwerp van de haardpartij hebben we gekozen voor STONE PANNELS in combinatie met naturel eikenhout en de kleur Roman Legend van Mia Colore op het meubel en de achterwand.

  • STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Factor-W interieurontwerp,

    STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd

    Heerlijke ruime zithoek. Een wereld van verschil met de oude situatie (zie foto's op onze website).

  • STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Factor-W interieurontwerp,

    STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd

    Er is voor dit project gekozen om zoveel mogelijk te werken met natuurlijke materialen. De stoere styling zorgt voor een stukje karakter en een warme sfeer.

  • STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Factor-W interieurontwerp,

    STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd

    De keuken is naar een ontwerp van studio de WOON FACTOR uitgevoerd in hoogglans witte fronten met een mooi composiet werkblad gemaakt van rivierstenen. Door voor maatwerk te kiezen krijgt de keuken een heel eigen en persoonlijk karakter.

  • STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Factor-W interieurontwerp,

    STOER & NATUURLIJK / nadat ons interieurontwerp is uitgevoerd

    Aan deze boomstronk voet waren de bewoners erg gehecht. Studio de WOON FACTOR heeft er middels een ontwerp voor een geprinte lampenkap voor gezorgd dat hij weer helemaal in het nieuwe interieur past.

Admin-Area