URBAN LIVING door Factor-W interieurontwerp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Factor-W interieurontwerp
Factor-W interieurontwerp
Factor-W interieurontwerp
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

URBAN LIVING

COMPLEET INTERIEURPLAN WOONKAMER

Dit jonge gezin heeft ons benadert om hen te ondersteunen met de inrichting van de woonkamer in de door hen recentelijk aangekochte nieuwe woning.
Tijdens ons informatieve intakegesprek werden de onderstaande wensen uitgesproken:

* nieuwe meubels

* een sfeervolle ruimte waar zij zichzelf terug konden vinden

* een goede balans in het kleurgebruik

* een praktische indeling

* een goed uitgebalanceerd lichtplan

* styling advies

Met deze wensen zijn wij aan de slag gegaan. Zoals gewoonlijk hebben we eerst een moodboard gemaakt met afbeeldingen die de bewoners zélf hebben uitgezocht. Het moodboard gaf al heel duidelijk een richting aan en hiermee konden wij ons interieurontwerp voor deze ruimte verder uitwerken. Het was wederom een uitdaging om twee interieur smaken te mixen tot een mooi geheel waarin beide zich prettig zouden voelen. Met een aantal schetsontwerpen die verschillende indelingen en functies van de ruimte lieten zien gingen we het tweede overleggesprek in. Tijdens het overleg kwamen we tot de conclusie dat het een mix van twee schetsontwerpen zou worden. Nadat het schetsontwerp door ons was uitgewerkt tot een definitief ontwerp en de opdrachtgever deze had goedgekeurd hebben wij de volgende adviezen verder mogen uitwerken:

* kleur- en materialenplan

* kleuradvies wanden

* meubeladvies en meubelontwerp

* lichtplan en advies armaturen

* styling advies

Het uiteindelijk interieurontwerp wordt gepresenteerd in een mooi uitgewerkt boekwerk waarin wij ons plan visualiseren. Met de shoplist kan de opdrachtgever direct zelf aan de slag.

 • Situatie nadat ons interieurplan is uitgevoerd. van Factor-W interieurontwerp

  Situatie nadat ons interieurplan is uitgevoerd.

  Een goed interieurontwerp begint met een efficient indelingsplan wat naadloos aansluit op de ruimte en de leefwijze van de bewoners.

 • MEUBELONTWERP & MAATWERK van Factor-W interieurontwerp

  MEUBELONTWERP & MAATWERK

  Tijdens het ontwerpen van de nieuwe indeling ontstond het idee van de bank met het bijbehorende TV meubel. Door dit uniek stukje maatwerk staat er een meubel wat naadloos aansluit op de wensen van de bewoners. Zo geven we de inrichting een eigen identiteit en een zeer persoonlijke sfeer mee. In dit project hebben we meerdere meubels ontworpen en op maat laten maken. Ook de eettafel en de blauwe kast zijn maatwerk.

 • WANDDECORATIE van Factor-W interieurontwerp

  WANDDECORATIE

  Om je interieur nóg persoonlijker te maken kunnen wij een mooie wanddecoratie ontwerpen. In dit geval is er, in overleg met de bewoners, gekozen voor een IXXI DESIGN met foto's uit de omgeving.

 • KLEUR & MATERIALEN PLAN van Factor-W interieurontwerp

  KLEUR & MATERIALEN PLAN

  De vloer van een ruimte vormt een belangrijk onderdeel van de basis van de inrichting. In dit geval kon de marmeren vloer niet worden verwijderd. Met gebruik van de juiste materialen, kleuren en meubels hebben we de ruimte toch de juiste sfeer kunnen geven die de bewoners wensten.

 • LICHTPLAN & ADVIES ARMATUREN van Factor-W interieurontwerp

  LICHTPLAN & ADVIES ARMATUREN

  Een goed uitgebalanceerd lichtplan vormt een waardevolle aanvulling op ons interieurplan. Naast het ontwerpen van het lichtplan hebben we de bewoners ook geadviseerd wat betreft de armaturen.

 • ADVIES ACCESSOIRES van Factor-W interieurontwerp

  ADVIES ACCESSOIRES

  Met de juiste accessoires maak je een ruimte meer je eigen plek.

 • TOTAALBEELD van Factor-W interieurontwerp

  TOTAALBEELD

  Nadat wij het eerste oriënterende gesprek hebben gehad en het moodboard is gemaakt vatten wij ieder project samen in drie woorden, onze KEYWORDS. Voor dit project waren dat de woorden:

  STOER / SPEELS / WARM

Admin-Area