Atradius door OeverZaaijer architectuur en stedebouw | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
OeverZaaijer architectuur en stedebouw
OeverZaaijer architectuur en stedebouw
OeverZaaijer architectuur e...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Atradius

Door zijn dynamische, sculpturale vormgeving is het nieuwe hoofdkantoor voor de verzekeringsbank Atradius een opvallende verschijning aan de Amsterdamse Johan Huizingalaan. Deze verschijningsvorm is meer dan het architectonische antwoord op de vraag van de opdrachtgever naar een kantoorgebouw dat identiteit uitstraalt. Die identiteit ontleent het gebouw niet aan vormwil van de buitenkant, integendeel, de bijzondere vormgeving komt juist rechtstreeks voort uit de binnenkant. Voor dit gebouw is een vernieuwend kantoorconcept ontwikkeld dat ook aan de buitenkant helder afleesbaar is. Om de van oudsher op individualiteit gerichte werksfeer in de branche te doorbreken, staan communicatie en ontmoeting centraal in het ontwerp. 'Ruimte voor ontmoeting' is dan ook het thema waarop de ruimtelijke organisatie van het programma van eisen is gebaseerd.

Locatie
Amsterdam
 • Atradius: modern door OeverZaaijer architectuur en stedebouw, Modern

  Atradius

 • Atradius: modern door OeverZaaijer architectuur en stedebouw, Modern

  Atradius

 • Atradius: modern door OeverZaaijer architectuur en stedebouw, Modern

  Atradius

Admin-Area