Boshuis door Bloot Architecture | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bloot Architecture
Bloot Architecture
Bloot Architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Boshuis

Bovenop een recreatiewoning uit de jaren 50, verscholen in het bos, verrijst een sculpturale, compacte en duurzame woninguitbreiding. Vanuit het bestaande bouwwerk klimt de uitbreiding omhoog en beweegt het richting het weidse uitzicht over het open grasland tussen de bomen. De dakopbouw bevindt zich in het bladerendek en voelt aan als de beschermde omgeving van een boomhut. Het ontwerp past met zijn schuine daken en wanden precies binnen de kaders van het bestemmingsplan die een maximale goot- en nokhoogte voorschrijft. De bestaande woning is duurzaam gerenoveerd en is grotendeels autarkisch. Er is een off-grid zonnesysteem, de verwarming gaat via een houtkachel en het afvalwater dat nu in een septic tank uitkomt zal in de toekomst worden gezuiverd door een helofytenfilter. De dakopbouw bestaat grotendeels uit houtskeletbouw, is geïsoleerd met vlaswol en is rondom bekleed met onbehandeld Lariks. Vanuit de bestaande woonkamer klim je via een hangende trap naar de compacte woninguitbreiding. De opbouw en het interieur zijn op maat gesneden voor de functies en het gewenste gebruik en zo compact mogelijk ontworpen. De bedden en opslagruimten zijn ingebouwd waardoor er verder geen meubilair nodig zal zijn. De dakopbouw biedt plaats aan twee slaapkamers en een overloop met wasmeubel van waaruit je toegang hebt tot het bestaande dak. Het bestaande dak werd al geregeld beklommen om daar te genieten van de ondergaande zon en het uitzicht op de flora en fauna van de Achterhoek.

Locatie
Hengelo

Admin-Area