zorg verbouwing entree verpleeghuis voor visueel gehandicapte mensen door ARX-interieur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
ARX-interieur
ARX-interieur

ARX-interieur

ARX-interieur
ARX-interieur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

zorg verbouwing entree verpleeghuis voor visueel gehandicapte mensen

De entree van dit verpleeghuis leek op een oud ziekenhuis. Er zijn muren weggebroken, het geheel is licht en ruimtelijk gemaakt. Bepaalde lijnen in het ontwerp zorgen ervoor dat de visueel gehandicapte mens door deze lijnen te volgen ongehinderd zijn weg kan vinden.

  • Aan de zijkant van de balie is een loket op rolstoelhoogte gemaakt. :   door ARX-interieur

    Aan de zijkant van de balie is een loket op rolstoelhoogte gemaakt.

  • Rondom de dragende kolom is een zachte bank gemaakt om te wachten op bezoek of een taxi zonder zich te bezeren.:   door ARX-interieur

    Rondom de dragende kolom is een zachte bank gemaakt om te wachten op bezoek of een taxi zonder zich te bezeren.

  • Vanuit de entree zicht op de receptie balie en de ruimte om te wachten.:   door ARX-interieur

    Vanuit de entree zicht op de receptie balie en de ruimte om te wachten.

  • Nogmaals de schuine lijn in zicht gebracht waardoor bij binnenkomst je geleid wordt naar de balie.:   door ARX-interieur

    Nogmaals de schuine lijn in zicht gebracht waardoor bij binnenkomst je geleid wordt naar de balie.

Admin-Area