This website is under heavy load (queue full)

We're sorry, too many people are accessing this website at the same time. We're working on this problem. Please try again later.

GLAZEN AANBOUW MET 'INDUSTRIAL LOOK' door ID-Architectuur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
ID-Architectuur
ID-Architectuur

ID-Architectuur

ID-Architectuur
ID-Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

GLAZEN AANBOUW MET 'INDUSTRIAL LOOK'

Het project betreft een glazen aanbouw aan de achterzijde van een herenhuis uit 1902, de bestaande woning is een gemeentelijk monument. Bij de aanbouw is gekozen voor een contrasterende vorm en materialisering, met veel glas en een ‘industrial look’ als uitgangspunt. De constructie bestaat uit een stalen frame, dat zowel aan binnen als buiten in het zicht blijft. Daarbij is aan de binnenzijde het bestaande metselwerk netjes afgebikt en in het zicht gelaten, als 'exposed brick'. De tuingevels zijn gemaakt van glazen aluminium harmonicapuien, die over de gehele breedte opengezet kunnen worden.


Zo wordt met een nieuwe aanbouw aan de achterzijde de relatie met de tuin versterkt en opent het huis zich naar de groene omgeving.

Admin-Area