Bamboo | Bombol door Studio Gooris Ltd | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Gooris Ltd
Studio Gooris Ltd
Studio Gooris Ltd
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bamboo | Bombol

Laat de eenvoud van de bamboo baby relax je niet misleiden: dit is waarschijnljik de meest innovatieve relax die je vinden kan.

Locatie
Milaan
 • Chaise longue up to 18 kg van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Chaise longue up to 18 kg

  De babyrelax kan eenvoudig omgevormd worden tot een ‘chaise longue’ die op een veilige manier kan gebruikt worden door kinderen tot 18 kg, of van gemiddeld 4 tot 5 jaar oud.

 • Bamboo | Bombol van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Bamboo | Bombol

  Bamboo’s unieke karakter vloeit voort uit zijn innovatief en fundamenteel verschillend ontwerp. De zijkanten van Bamboo zijn vervaardigd uit één enkele aluminium extrusie. Hierdoor werd het mogelijk om een ultradun en vrijwel onbreekbaar frame te ontwikkelen: geen delicate regelmechanismen die kunnen breken. Dit maakt van Bamboo de sterkste relax tot dusver. Het aanpassen van de zitpositie werd hiervoor overgedragen op de stoffen zitting. Deze werd op zijn beurt opgewaardeerd van een eenvoudige stoffen zak naar een Dynamic BackRest (DBR).

 • Precisie mechanica van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Precisie mechanica

  De lichte, slanke structuur en gezochte eenvoud van het ontwerp
  verbergen de nauwkeurige mechanische eigenschappen van Bamboo. Bamboo wipt zeer zacht bij zelfs de kleinste bewegingen van de baby, terwijl de 3D curve - eveneens gepatenteerd - moeiteloos het gewicht van zijn kostbare lading draagt. Dit werd mogelijk gemaakt door de verschillende mechanische eigenschappen van aluminium zorgvuldig toe te manipuleren langs het frame. Om een frame te ontwikkelen dat zo dun is en op deze manier sterkte met flexibiliteit weet te combineren waren extensieve tests en talloze prototypes vereist.

 • Dynamic backrest van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Dynamic backrest

  Het gepatenteerde Dynamic BackRest (DBR) volgt en ondersteund actief de bewegingen van de baby – van slapen tot en met zitten - en helpt hen bij hun keuze van een comfortabele positie door simpelweg hun gewicht te verschuiven. Doordat ze zelf instaat zijn regelmatig hun positie aan te passen wordt op deze manier voor de meest ergonomische oplossing en bijgevolg voor een gezonde ontwikkeling van uw baby gezorgd.

 • Eenvoudig aan te passen van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Eenvoudig aan te passen

  Dankzij de Dynamic Backrest (DBR) dient de stoel niet door de ouder aangepast te worden. Echter, als u dat wenst, kunt u op een eenvoudige manier de DBR-positie vergrendelen of handmatig en traploos aanpassen. Dit gebeurt zonder dat u het kind uit het zitje hoeft te halen en zo hun slaap te verstoren.

 • Er was eens.... van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Er was eens… .

  Het ontwerp zelf is een hedendaagse interpretatie van de “Er was eens....” relax: het weerspiegelt herkenbaarheid, vertrouwen en het comfort die u mag verwachten van Bamboo.

 • NewBorn Kit [NBK] van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  NewBorn Kit [NBK]

  Bamboo's dynamische ruggensteun is ontworpen voor een optimale werking wanneer de baby zijn motorische vaardigheden begint te ontwikkelen. De kleinsten missen achter het nodige gewicht om de DBR naar de slaappositie te brengen. Voor hen heeft Bombol de NewBorn Kit [NBK] ontwikkeld, gekalibreerd op het lichtere gewicht van de allerkleinsten.

 • Op maat gemaakt voor de allerkleinsten van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Op maat gemaakt voor de allerkleinsten

  In deze ruime relax is de driedimensionale vorm is van fundamenteel belang om een goede hoofd- en zijondersteuning te geven.

  De NBK kan makkelijk losgeritst worden voor een wasbeurt.

 • Veiligheid eerst van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  Veiligheid eerst

  Wanneer we ouders worden willen we enkel het beste voor onze kinderen. Daarom is er geen enkele marge voor compromis wanneer het op veiligheid aankomt en wordt er eexclusief beroep gedaan op erkende externe veiligheidsinstellingen. Bomboo beantwoord aan de strenge Europese veiligheidsnorm EN12890:2009, en is ook de enige relax die ook voldoet aan de UNI EN1728:202, wat betekent dat die veilig kan gebruikt worden door kinderen tot en met 18 kg. Elke component van de relax voldoet aand de REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals), één van de strengste reglementeringen in verband met chemische stoffen.

Admin-Area