TamTam | Alessilux door Studio Gooris Ltd | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Gooris Ltd
Studio Gooris Ltd
Studio Gooris Ltd
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

TamTam | Alessilux

De opzet van dit project was om, in plaats van de consument
met schuldgevoel te overladen, design als een paard van Troje te gebruiken en via sexy design de consument in een duurzame manier van verbruiken te verleiden.

De tamtam is een traditioneel instrument dat gebruikt werd
om boodschappen over een langere afstand te zenden of om belangrijke aankondigingen te maken. Via elegant passe-partout design is het de bedoeling dat TamTam zich snel verspreidt in onze woningen en zo de boodschap verspreidt dat LED lampen zoveel meer kunnen zijn dan een banale kopie van de traditionele gloeilamp. TamTam gaat over trommelgeroffel dat een nieuw tijdperk in het verlichtingsdesign aankondigt.

Locatie
Milaan
 • TamTam | Wit van Studio Gooris Ltd Minimalistisch

  TamTam | Wit

  Verbruik: 6.5W

  Lichtsterkte: 350 lm

  Dimbaar: ja

  Fitting: E27

  Lichtkleur: warm wit

  Voltage: 220-240V

  Kelvin: 2700K

  Levensduur: 25.000 uur

Admin-Area