HVE Architecten bv

HVE Architecten bv

HVE Architecten bv
HVE Architecten bv
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Wijndaelerplantsoen

Het plan is opgedeeld in een aantal volumes die in lengte en hoogte van elkaar verschillen. Hierdoor wordt de visuele relatie met het groen vanaf de Mozartlaan in stand gehouden. De poort in het ontwerp zorgt voor het doorzicht op maaiveldniveau en vormt een openbare voetgangersroute van het plantsoen naar de Laan van Meerdervoort.

Het plan bestaat uit twee bouwdelen met een verschillend karakter. Het lage blok aan de Mozartlaan is door zijn positie en volume gerelateerd aan de bestaande gebouwen aan de Mozartlaan. Dit wordt versterkt door de architectonische bewerking van het blok. Het gebouw bestaat uit een robuuste buitenschil die het woonprogramma omvat. Door de stalen balkons een afwisselende hoek t.o.v. de aluminium gevel te geven, ontstaat er een levendigheid in vorm en reflectie, binnen de strakke leistenen omhulling.

Locatie
Den Haag
  • Wijndaelerplantsoen:  Huizen door HVE Architecten bv

    Wijndaelerplantsoen

  • Wijndaelerplantsoen:  Huizen door HVE Architecten bv

    Wijndaelerplantsoen

  • Wijndaelerplantsoen:  Huizen door HVE Architecten bv

    Wijndaelerplantsoen

  • Wijndaelerplantsoen:  Huizen door HVE Architecten bv

    Wijndaelerplantsoen

  • Wijndaelerplantsoen:  Huizen door HVE Architecten bv

    Wijndaelerplantsoen

  • Wijndaelerplantsoen:  Huizen door HVE Architecten bv

    Wijndaelerplantsoen

Admin-Area