Oscars Scheveningen door HVE Architecten bv | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
HVE Architecten bv
HVE Architecten bv
HVE Architecten bv
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Oscars Scheveningen

Oscars heeft een zeebad met restaurant, kleedruimten e.d. Deze accommodatie is gelegen aan het einde van de boulevard van Scheveningen tussen het duinlandschap van Meyendel en het Carlton Beach hotel. In de loop van de tijd is Oscars uitgegroeid tot een gewilde locatie voor het organiseren van bijeenkomsten, workshops e.d. Om aan de sterk toenemende vraag te voldoen heeft Oscars een nieuw plan ontwikkeld. Het huidige Oscars zal plaats maken voor een nieuw Oscars. De aanwezige kwaliteiten van Oscars en de ligging tegen de duinen en vlak bij de zee spelen de hoofdrol in het nieuwe ontwerp. Kwaliteiten als intimiteit, geborgenheid, rust en beschut relaxen in de ruime patio met groot zeebad worden gecombineerd met panorama zichten op de zee en het direct aangrenzende duinlandschap. Het nieuwe Oscars is ontworpen als een paviljoen voor een hoogwaardige accommodatie voor leisure, recreatie en semizakelijke activiteiten. Het paviljoen is open en flexibel rondom een patio met bad gegroepeerd. Het duingebied is op de locatie van Oscars vergroot door het duinlandschap over het dak van een aantal ruimten heen te laten lopen. Tevens is het parkeren uit het zicht ontworpen. De toegang tot Oscars is aan het Zwarte Pad gesitueerd en goed toegankelijk vanaf de keerlus van de tram. Door de architectuur en programmering van het nieuwe Oscars zal voor dit gebied een kwalitatieve verbetering ontstaan zowel op landschappelijk als op stedenbouwkundig niveau. Tevens zal door deze kwaliteitsimpuls van Oscars een bijdrage worden geleverd aan Scheveningen Bad om een stevig, hoogwaardig en duurzaam voorzieningenpakket te realiseren gedurende alle seizoenen.

Locatie
Den Haag
 • Oscars Scheveningen Moderne gastronomie van HVE Architecten bv Modern

  Oscars Scheveningen

 • Oscars Scheveningen Moderne gastronomie van HVE Architecten bv Modern

  Oscars Scheveningen

 • Oscars Scheveningen Moderne balkons, veranda's en terrassen van HVE Architecten bv Modern

  Oscars Scheveningen

 • Oscars Scheveningen Moderne balkons, veranda's en terrassen van HVE Architecten bv Modern

  Oscars Scheveningen

Admin-Area